30 prazničnih idej za najine trenutke

naj se odštevanje prične!

Ob misli na adventni koledar si večina od nas najprej predstavlja tisti otroški koledar z okenci in čokoladicami skritimi za njimi. 

Ampak, tudi odrasli potrebujemo čas zase.

Menim, da trenutno še bolj kot kadarkoli prej potrebujemo ob sebi človeka. Potrebujemo dobre odnose, pristne odnose in nekoga, ki nam bo stal ob strani. 
Primanjkuje nam časa za praktično vse😏. No, pa nam ga zares?! Običajno si ga le stežka zares vzamemo ‼️
👇
Družina, otroci, služba, obveznosti. Vsak izmed nas ima nekaj. Kje pa je tukaj čas ZA NAJU😉?
 
Naj bo ta december čas, da si vsak dan namenita droben trenutek. Verjamem, da je z otroki drugače, zato so tudi vajini skupni trenutki lahko drugače oblikovani. 

Kdaj, če ne zdaj?

Si želite, da bi bil vaš odnos bolj romantičen? Ali pa morda preprosto potrebujete nekaj navdiha za zabavne dejavnosti, v katerih lahko uživate s svojim partnerjem?

 

Potem je adventni koledar za pare točno tisto, kar potrebujeta (pripravljene adventne koledarje najdeš s klikom na okence pod slikama spodaj).

 

Adventni koledar v obliki praskanke je poln presenečenj in napolnjen s 25 trenutkov samo za vaju.

Ta koledar deluje skoraj tako kot klasični adventni koledar, le da namesto koščka čokolade, podrgnete praskanko za katero vas čaka presenečenje.

Lahko pripravite trenutke v katerih uživate s svojim partnerjem. Dejavnosti so lahko zabavne, romantične ali pustolovske.

Ni enega spiska po katerem bi lahko vsi kopirali in vnašali to v svoja življenja. Zato si spisek “nalog” prilagodita. Le vidva zares vesta kaj je tisto, kar vama bo ogrelo srce, nahranilo dušo in vlilo dodaten kanček energije. 
 
Seveda je na prvem mestu družina, a nihče vama ne bo očital, če bosta kanček časa v dnevu namenila drug drugemu – pa čeprav zgolj s skupaj popito kavico, skupaj pripravljenim kosilom, večernim plesom v pižamah ,…
 
Ne potrebujemo materialnih stvari, potrebujemo trenutke, spomine in naju. 
 
V kolikor potrebuješ ideje za vajine skupne trenutki, si lahko pomagaš s pripravljenimi idejami spodaj. 😉 
Želim vama veliko posebnih trenutkov, na katere se bosta lahko oprla, ko bo hudo in vama bodo dali moč za naprej.
 
Upam, da bosta uživala v romantičnem, čarobnem decembru.
 
Vse lepo,
Špela